Prime Dash este primul FinTech românesc acceptat în Asociația Bancară Europeană (ABE/EBA), devenind astfel membru al unei organizații care susține o viziune pan-europeană pentru crearea și implementarea de modalități eficiente de plată la nivel interbancar.

Alăturându-se unei rețele de peste 160 de bănci, procesatori de plăți și alți furnizori de tehnologii financiare, atât din Uniunea Europeană cât și la nivel global, Prime Dash va face parte dintr-o platformă care încurajează colaborarea între organizațiile membre ABE. Acestea sunt implicate în dezvoltarea și optimizarea proceselor de plată, precum și a practicilor comerciale unitare la nivel European. Colaborare între membri contribuie la o mai bună înțelegere a schimbărilor cheie care afectează industria, dar și la dezvoltarea de noi inițiative sau parteneriate prin intermediul grupurilor de lucru ABE.

Despre Asociația Bancară Europeană

Asociația Bancară Europeană (ABE) a fost înființată în anul 1985 în Paris, cu sprijinul Comisiei Europene, având ca membri fondatori 18 bănci comerciale împreună cu Banca Europeană de Investiții.

Susținând o viziune pan-europeană pentru procesarea eficientă a plăților, ABE are misiunea de a încuraja dialogul și schimbul de experiență în rândul organizațiilor care activează în diferite domenii ale sectorului financiar.

ABE creează un spațiu propice pentru inovație, prin implicarea membrilor săi în dezvoltarea de noi inițiative, prin elaborarea de practici comerciale și, de asemenea, prin a ajuta organizațiile membre să înțeleagă și să implementeze reglementările în vigoare.

În ultimii ani, ABE a jucat un rol important în sprijinirea activă a băncilor în migrarea acestora către SEPA (Single Euro Payments Area) și în alte procese bancare care au necesitat cooperare la nivel european.

Despre Prime Dash:

Prime Dash este un FinTech care are misiunea de a democratiza tehnologiile avansate cu scopul de a-și ajuta partenerii să își atingă obiectivele financiare și de business.

Folosind tehnologii precum ML, AI, RPA și Advanced Analytics, Prime Dash a dezvoltat un ecosistem inteligent de produse financiare pentru a susține sistemul bancar în procesul de transformare digitală. O serie de algoritmi originali, controlați de ML și AI constituie baza ecosistemului Prime Dash. Această structură permite procesarea automată a volumelor mari de date pentru a crește eficiența operațională și face posibilă analiza și raportarea financiară continuă și managementul proactiv al riscului.

Valoarea unică adusă de produsele Prime Dash constă în modul în care acestea comunică între ele, rezultatul fiind o situație în care ambele părți au de câștigat. Pentru IMM-uri, Prime Dash este un instrument de creștere a profitabilității și un consultant financiar virtual. Pentru un creditor, Prime Dash este o soluție care permite monitorizarea continuă a clientului, eliminând o mare parte a riscurilor asociate operațiunilor de creditare și menținând un grad de protecție în colaborare.
Alte noutati
DE CE SA SCRII UN PLAN DE AFACERI – DE LA IDEE LA SUCCES!

DE CE SA SCRII UN PLAN DE AFACERI – DE LA IDEE LA SUCCES!

                                             „Planificarea înseamnă să aduci viitorul în prezent, astfel încât să faci ceva în privința lui acum”                                                                                                                           ...