Prime Dash, FinTech-ul care a dezvoltat un ecosistem de soluții financiare pentru companii și instituții financiare, se alătură comunității de membri ai Asociației Române de FinTech (RoFin.Tech), prima asociație profesională antreprenorială care reprezintă sectorul FinTech din România.

În calitate de membru al RoFin.Tech, Prime Dash va avea posibilitatea de a reprezenta România în cadrul diverselor evenimente și proiecte cu parteneri externi, organizate de Asociație. Aceste evenimente cu focus pe zona FinTech au ca scop dezvoltarea și creșterea vizibilității ecosistemului de tehnologii financiare din România, pe plan intern și european.

Prin obiectivele Asociației de a se conecta la autoritățile financiare naționale și europene care pot influența industria Fintech și crearea de oportunități de dezvoltare pentru membrii săi, apartenența la această comunitate aduce un set de beneficii semnificative companiilor care fac parte din RoFin.Tech. Mai mult decât atât, împreună cu ceilalți membri, Prime Dash va beneficia de suportul RoFin.Tech, care are ca rol reprezentarea industriei în fața autorităților de reglementare. Acest lucru va avea ca scop facilitarea dezvoltării și implementării tehnologiilor inovatoare în industria financiar-bancară și promovarea unui cadru de reglementare favorabil care să permită testarea și validarea noilor tehnologii.

„Suntem încântați să devenim membri RoFin.Tech! Știm că Asociația Română de FinTech are un rol important în sedimentarea și dezvoltarea sectorului FinTech din România. Suntem mândri că ne putem aduce aportul la creșterea vizibilității ecosistemului românesc de FinTech și sunt convins că extinderea acestei comunități va contribui la dezvoltarea de parteneriate și susținerea reciprocă a membrilor.” Cătălin Rus, COO Prime Dash.

„Ne bucurăm să primim în rândurile Asociației Române de Fintech compania Prime Dash. Deja recunoscută pentru soluțiile inovative de către instituții financiare de pe mai multe continente, Prime Dash e un fintech pe care sperăm să îl ajutăm să își dezvolte afacerea în toate colțurile lumii. Invităm cu această ocazie orice fintech românesc cu aspirații serioase să se alăture RoFin.tech, avem multe de demonstrat în România în domeniul inovației pentru serviciile financiare și o sumedenie de oportunități la nivel global. Ușa e deschisă pentru orice companie care preia provocarea de a schimbă lumea financiară.” (Cosmin Cosma – Președinte Rofin.tech).

Despre RO.FINTECH

Asociația Română de Fintech a fost fondată în ianuarie 2020 și reunește în prezent, 18 membri ce reprezintă start-up-uri și scale-up-uri din industria tehnologiilor financiare (fintech). Aceasta are două obiective fundamentate încă de la fondarea ei: conectarea asociației la autoritățile financiare naționale și europene ce pot impacta industria fintech, dar și crearea și facilitarea cât mai multor oportunități de dezvoltare pentru membrii asociației.

Alte noutati
DE CE SA SCRII UN PLAN DE AFACERI – DE LA IDEE LA SUCCES!

DE CE SA SCRII UN PLAN DE AFACERI – DE LA IDEE LA SUCCES!

                                             „Planificarea înseamnă să aduci viitorul în prezent, astfel încât să faci ceva în privința lui acum”                                                                                                                           ...

Prime Dash devine membru al Asociației Bancare Europene

Prime Dash devine membru al Asociației Bancare Europene

Prime Dash este primul FinTech românesc acceptat în Asociația Bancară Europeană (ABE/EBA), devenind astfel membru al unei organizații care susține o viziune pan-europeană pentru crearea și implementarea de modalități eficiente de plată la nivel interbancar....