Loan Processor

Sistem 360° pentru procesarea cererilor de împrumut
Viitorul procesării împrumuturilor

Prime Dash LP este o platformă inovatoare de front-end și back-end pentru procesarea volumelor mari de cereri de creditare, creată pentru bănci și instituții financiare. LP integrează un modul robust de business intelligence și capabilități de pre-aprobare a cererilor de împrumut.

Cum funcționează?
1. Prime Dash preia toate informațiile legate de cererea de credit, inclusiv pe cele financiare
2. Analizează informația
3. Oferă o recomandare
4. Direcționează informațiile clienților potențiali, în funcție de criteriile de eligibilitate și preferințele specifice ale instituției financiare.
De ce ar trebui să folosiți Prime Dash LP pentru procesarea împrumuturilor?

Cereri complete

Transmitem doar cererile care sunt pregătite pentru a fi procesate
eliminând astfel frustrarea procesării unor cantități mari de cereri sortite eșeculuis

Noi ne ocupăm de partea cea mai grea

Oferim analize financiare automatizate
astfel încât personalul dedicat acestor sarcini poate economisi timp

Analiză financiară automatizată

1. Rapoarte Financiare

 • Contul de Profit și Pierdere
 • Fluxul de Numerar
 • Situația Financiară

2. Analiza Indicatorilor Financiari

 • Indicatori de Lichiditate
 • Indicatori de Profitabilitate
 • Rate de Levier
 • Indicatori de Randament

3. Analiza comparativă a costurilor

Analiza comparativă a costurilor efectuează o examinare atentă a eficienței financiare a unei organizații prin intermediul structurilor sale de costuri, pentru a identifica cheltuieli excesive sau dacă au apărut nereguli.

4. Notă financiară

Prime Dash a dezvoltat un instrument revoluționar de evaluare, care este capabil să ofere feedback instantaneu asupra structurilor financiare cheie ale companiei. După ce această analiză este finalizată, Prime Dash este în măsură să ofere un scor sau o notă financiară generală, precum și probabilitatea succesului pe termen lung.

5. Evaluarea Companiei

Ca parte a procesării împrumutului, Prime Dash va oferi o valoare estimată a afacerii, folosind propriul proces de evaluare.

6. Timpul estimat pentru rambursarea creditului

Prime Dash va face o proiecție a performanței financiare a companiei în viitor, prin care va estima un interval de timp necesar pentru rambursarea creditului.

În acest moment, Prime Dash Loan Processor poate declanșa orice acțiune specifică, conform cerințelor instituției financiare
Opțiunea 1
Oferă o decizie de pre-aprobare, cu un pas următor concret

Pentru client:

Instituția financiară poate cere ca, oricărui solicitant cu un scor financiar de peste 80%, de exemplu, să i se acorde o decizie de pre-aprobare pe loc. Scorurile care nu îndeplinesc pragul minim pot fi de asemenea respinse pe loc.

Pentru instituția financiară:

Prime Dash poate trimite prin e-mail sau poate stoca într-o platformă securizată, cererile de împrumut reușite și/ sau cele nereușite, pentru a fi accesate de asociații instituției financiare.
Toate împrumuturile sunt urmărite pe baza unui număr unic de dosar.

Opțiunea 2
Solicitarea unei revizuiri interne, înainte de a oferi o decizie de pre-aprobare
Opțiunea 3
Conform cu solicitările instituției financiare
O combinație a celor două opțiuni menționate mai sus sau analize suplimentare în concordanță cu politicile interne ale băncii pot fi, de asemenea, puse în aplicare la cerere.
Contactează-ne pentru mai multe detalii despre LP!
Vrei să afli mai multe despre LP?
  Dacă trimiți datele introduse în formularul de contact, ești de acord să folosim detaliile tale pentru răspunde la întrebări sau pentru te contacta. Dezvăluirea către terțe părți nu va avea loc, în general, dacă reglementările aplicabile privind protecția datelor nu justifică un transfer sau dacă nu suntem obligați din punct de vedere juridic să procedăm astfel. Poți revoca, în orice moment, consimțământul cu efecte viitoare. În cazul anulării, datele tale vor fi șterse imediat. Poți să te informezi întotdeauna în legătură cu datele pe care le stocăm despre tine. Informații suplimentare privind protecția datelor pot fi găsite în politica de confidențialitate a acestui site web
  Împreună îți ducem afacerea la nivelul următor!
  Contact

  info@primedash.ro

  +4 0758 022 250

  Explorează
  Noutati

  Politica de confidentialitate

  Termeni si conditii