Fă cunoștință cu noi!

Vizionarii care inovează domeniul soluțiilor financiare

Noi suntem Prime Dash

Cum am început?
Dezvoltarea software-ului Prime Dash a început în 2012. Încă de atunci, obiectivul nostru a fost unul foarte simplu: să dezvoltăm cel mai bun consultant financiar pentru cei care iau decizii, indiferent de domeniul economic sau dimensiunea afacerii lor.
Prime Dash a fost creat din necesitatea pentru o astfel de soluție!
Majoritatea membrilor echipei noastre sunt foști consultanți în management. În ultimele două decenii, am ajutat companii să crească, să obțină profiturile pe care le doresc și să atingă nivelurile de performanță la care vor să ajungă. Astfel, avem experiență cu privire la provocările cu care se confruntă majoritatea companiilor, în special cele cu bugete mai mici.
Am înțeles de ce este nevoie
Am folosit resursele noastre din domeniul consultanței pentru a realiza un studiu cuprinzător al nevoilor versus ofertelor existente în piață. Ne-am dat seama că instrumentele disponibile nu corespund cerințelor unei majorități a business-urilor.
Mesajul pe care l-am primit de la cei care iau decizii a fost
  • Avem nevoie de un instrument simplu, care pune mai puțin accent pe rapoartele financiare complicate
  • Avem nevoie de un instrument inteligent, care nu necesită multe resurse pentru obținerea informațiilor necesare
  • Avem nevoie de un instrument eficient care să poată oferi informații EXACTE, pentru a putea lua cele mai bune decizii financiare
  • Avem nevoie de un instrument accesibil, care să poată fi utilizat chiar și de companiile cu bugete foarte mici
Principiile noastre
Nevoia unui instrument simplu, inteligent, eficient și accesibil a dus la dezvoltarea a ceea ce este Prime Dash în prezent. Credem cu tărie că Prime Dash este un partener de neprețuit pentru cei care doresc să își gestioneze organizațiile eficient și să ia cele mai bune decizii.
Pasiunea noastră
Pasiunea noastră este să le putem oferi clienților noștri instrumentele de care au nevoie la un preț pe care și-l pot permite. La Prime Dash, nu noi decidem ce este cel mai bine pentru clienții noștri, CLIENȚII NOȘTRI DECID ASTA.
Ce urmează?
Vom continua să creștem împreună cu clienții și partenerii noștri. Vom asculta în continuare nevoile lor și vom dezvolta noi capabilități care să le fie de ajutor.
Obiectivele noastre pentru cei care iau decizii
  • Să le oferim posibilitatea de a-și gestiona organizațiile sau proiectele cu mai puțin efort
  • Să le oferim posibilitatea să ia decizii rapide și precise
  • Să obțină profitul și succesul pe care îl doresc
Promisiunea noastră
Știm că succesul nostru este direct legat de succesul clienților noștri. De aceea, vom fi în continuare dedicați în a ne adapta la schimbările constante apărute pe piață și vom oferi întotdeauna instrumente simple dar puternice, pentru a ne ajuta clienții SĂ-ȘI CONSTRUIASCĂ SUCCESUL.

Echipa de conducere

Madou Sylla

Madou Sylla

CHIEF EXECUTIVE OFFICER

Mai mult
Madou este fondatorul Prime Dash și al companiilor afiliate.
Înainte de acest rol, Madou a fost CEO al Systems & Solutions International Group (SSIG), o companie globală de consultanță în management, care a venit în ajutorul business-urilor cu sisteme inovatoare de finanțare, operațiuni și management. În calitate de consultant în afaceri, Madou a salvat multe companii de la eșecul iminent, a coordonat fuziuni și achiziții, a transformat organizații ineficiente în companii performante și a oferit consultanță pentru mulți directori, astfel încât aceștia să devină eficienți, dinamici și să aibă succesul dorit.
De-a lungul carierei sale, Madou a avut ocazia să înțeleagă frustrarea celor care iau decizii în multe domenii economice și a înțeles că instrumentele disponibile nu răspund nevoilor, deoarece sunt fie prea complicate, fie extrem de dificil de implementat. Astfel, Madou a decis să dezvolte un instrument simplu pentru a revoluționa procesul decizional în domeniul financiar. A conceptualizat și a început să dezvolte un sistem performant de analiză a afacerilor pentru a-i ajuta pe cei care iau decizii, prin dezvoltarea unor procese și tehnologii noi care reduc utilizarea resurselor, promovează eficiența și cresc cota de piață a unei companii.
Madou are o diplomă de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) de la Universitatea Marshall și este Licențiat în Științe Economice la Universitatea Shepherd.
Catalin Rus

Catalin Rus

CHIEF OPERATING OFFICER

Mai mult
În calitate de COO, Cătălin pune în aplicare strategiile, planurile și procedurile companiei prin stabilirea de obiective strategice pentru creșterea acesteia. Lucrând îndeaproape cu CEO-ul, Cătălin dezvoltă politici care promovează cultura și viziunea companiei.
El este, de asemenea, cel care conduce operațiunile pe teritoriul Europei și colaborează cu echipele de conducere din această regiune pentru ca planurile strategice ale companiei să fie îndeplinite. În același timp, Cătălin lucrează cu personalul administrativ pentru a întocmi bugetele financiare, pentru a monitoriza procedurile contabile și bancare și pentru a elabora rapoarte financiare.

Un lider în domeniul afacerilor, Cătălin caută în permanență să găsească cele mai bune modalități pentru a ușura procesul decizional al liderilor.
De-a lungul carierei sale de antreprenor și investitor, Cătălin a fondat mai multe companii de tehnologie axate pe sisteme financiare, aplicații bazate pe web și desktop. Simțul său unic de a înțelege și a anticipa trendurile din piață, l-a propulsat către statutul de inovator în domeniul tehnologiei.
Cătălin are studii în domeniile de Management și dezvoltare IT , în cadrul Universității din Oradea.

Cosmin Ghita

Cosmin Ghita

CHIEF TECHNICAL OFFICER

Mai mult
Cosmin este un Senior Software Architect cu o experiență vastă. Principalele sale realizări includ dezvoltarea unui sistem complet de gestionare a comenzilor pentru o mare companie europeană de telecomunicații cu 300.000 de utilizatori, un sistem de configurare de produs pentru un lider global în industria auto cu 4,5 milioane de utilizatori și un sistem de inginerie și planificare a zborurilor pentru o companie aeriană globală. În calitate de CTO al Prime Dash, responsabilitățile lui Cosmin includ: gestionarea întregii echipe de dezvoltare, livrarea tehnologiilor și infrastructurilor, coordonarea implementării secvențiale de produse, recrutarea și dezvoltarea planurilor de păstrare a angajaților, experimentarea proiectării și propunerea de abordări arhitecturale pentru aplicații software, inclusiv web, client, server, recenzii de coduri și DevOps.
Sarah Naylor

Sarah Naylor

VP OF Human Resources

Mai mult
În calitate de VP al Resurselor Umane, Sarah gestionează recrutarea și angajarea personalului Prime Dash.
Formarea și dezvoltarea în domeniul leadership-ului, comunicarea, team-building-ul, dezvoltarea strategică și planificarea sunt toate domenii în care Sarah are o experiență vastă.
În trecut, Sarah a lucrat în calitate de coach cu numeroși directori, ajutându-i pe aceștia să își dezvolte competențele de leadership, ca de exemplu: gestionarea conflictelor, relații interpersonale, comunicare scrisă și orală, flexibilitate și creativitate.
Pe parcursul carierei sale, Sarah a făcut parte din diverse consilii de administrație și a ocupat funcția de director administrativ al unui startup în domeniul tehnologiei – fiind primul angajat al companiei. Acest lucru i-a oferit posibilitatea de a se implica activ în creșterea companiei, dar și în toate aspectele administrative cum ar fi HR, contabilitate, project management etc.
În momentul în care Sarah a plecat din companie, aceasta crescuse la 75 de angajați, iar în anii petrecuți în cadrul organizației, Sarah a dezvoltat infrastructura administrativă necesară succesului companiei.
Anamaria Ursoi

Anamaria Ursoi

PR Manager

Mai mult
Anamaria este un PR manager care înțelege că dincolo de birouri, companii și organizații, la celălalt capăt al unui email se află o persoană.
După ce a petrecut șase ani lucrând în Londra ca și Brand Ambassador și Manager de Evenimente pentru unele dintre cele mai apreciate mărci britanice din domeniul evenimentelor private, Anamaria a folosit această experiență pentru a încerca să înțeleagă ce anume stă la baza domeniului PR și implicit a comunicării. Răspunsul găsit a fost unul simplu, și anume că trebuie să fii capabil să te conectezi cu oamenii cu care interacționezi.
Pe lângă poziția de PR Manager, Anamaria a demarat un proiect pentru înființarea Prime CEO Club, un club de networking pentru persoane care ocupă poziții de conducere, în cadrul căruia aceștia pot face networking, pot dezvolta parteneriate și împărtăși cunoștințe pe subiecte importante sau de actualitate din lumea business-ului.
Misiunea Prime CEO Club este aceea de a redefini modul în care se face networking în lumea business-ului și a felului în care oamenii interacționează la astfel de evenimente.
Radu Goia

Radu Goia

CREATIVE DIRECTOR

Mai mult
În calitate de Director de Creație în cadrul companiei Prime Dash, Radu concepe și implementează diverse proiecte creative care au ca scop creșterea atractivității față de tehnologiile pe care compania le oferă.
Radu lucrează în legătură strânsă cu echipa de conducere a companiei atunci când realizează concepte și produse noi, fiind implicat în toate stadiile dezvoltării unui produs.
De asemenea, Radu lucrează cu dezvoltatorii front-end și back-end, pentru a putea asigura faptul că specificațiile de proiectare pentru toate produsele sunt urmate cu meticulozitate, pentru o experiență optimă a utilizatorului.
Radu gestionează echipa noastră de ilustratori, redactori, producători video și graficieni.
Înainte de a se alătura echipei Prime Dash, Radu a dezvoltat materiale de marketing, videoclipuri, efecte speciale, grafică, site-uri web, printuri de reviste, logo-uri și brandbooks pentru companii din categoria Fortune 500, atât din Europa cât și din America de Nord.

America de Nord

Igor Koshutin

Igor Koshutin

VP OF INTERNATIONAL SALES

Europa

Malina Turcut

Malina Turcut

COUNTRY MANAGER - ROMANIA

George Roman

George Roman

FINANCE MANAGER - ROMANIA

Ioana Rus

Ioana Rus

Operations Manager

Paula Bâc

Paula Bâc

SENIOR PARTNER

Radu Ardelean

Radu Ardelean

SENIOR PARTNER

Africa

Abdou Diouf

Abdou Diouf

COUNTRY MANAGER - SENEGAL

ADOLÉ AKPABIE

ADOLÉ AKPABIE

SENIOR PARTNER - SENEGAL

Împreună îți ducem afacerea la nivelul următor!
Contact

info@primedash.ro

+4 0758 022 250

Explorează
Noutati

Politica de confidentialitate

Termeni si conditii